Back to Top

Overstapdienst 14 juli

De dienst van zondagmorgen 14 juli stond helemaal in het teken van de overstap door Robine en Beau van de Kinderdienst naar de Jeugdkerk. De afgelopen drie weken waren zij al bezig geweest met het thema 'Geloof, Hoop en Liefde', het thema van deze dienst. 
De muzikale begeleiding was in handen van onze eigen Praiseband en de jongerenband.

Ouderenuitstapje vrijdag 26 juli

Hij komt er bijna weer aan: het jaarlijkse ouderenuitstapje, aangeboden door de diaconie. Alle gemeenteleden van 70+ pak uw agenda erbij: het uitstapje gaat plaatsvinden op vrijdag 26 juli. Waar we heen gaan en wat we gaan doen blijft nog even geheim; binnenkort meer informatie hierover in de uitnodiging die u in de brievenbus ontvangt. We hebben er weer erg veel zin in en zien uit naar uw komst!

Vrijwilligersavond 13 september

De kerkenraad nodigt alle vrijwilligers uit voor een gezellige avond op vrijdag 13 september. We zijn deze avond welkom bij Gerard en Heidi Hardeman, Geerstraat 7. Zij hebben een grote tuin waar we met mooi weer heerlijk buiten kunnen zijn, maar bij minder goed weer is er ook een grote afgedekte ruimte. Een avond - van 19.30 uur tot 22.00 uur - zonder echt programma of ander 'moeilijk gedoe', gewoon gezellig met een hapje en drankje.